vrijdag 4 november 2011

En daar is boeking nummer 2 ook al

We waren zo flauw gisteravond van de villa soap dat we maar besloten hebben om eerst Disney maar te boeken. Dus dat hebben we gedaan. Dit zouden we sowieso al doen vanwege de 3 Disney deals.

Die deals houden in: $150,00 spending money, free diningplan en een 14 daagse Ultimate Disneypas voor de prijs van een zeven daagse Disney pas.

We hebben gekozen voor Old Key West. Dit hotel is lekker rustig, en heeft een prima ligging op het Disneyresort. We hebben gekozen voor een Studio. 2 bedden met een badkamer, kitchenette en een balkonnetje. We verblijven 7 nachten in het hotel alvorens we naar de villa vertrekken.

Een impressie:

key west1

disney-s-old-key-west

zwembad

lobby

Nu zal het eerst even rustig blijven met de boekingen. De vliegtickets worden straks geboekt in Januari of Februari. Wie weet krijgen we nog een meevaller.

Dus houdt het blog in de gaten…

4 opmerkingen:

  1. Hallo,

    Ben een trouwe fan van je site en evenals jullie gek van orca's. Dit jaar voor het eerst in Orlando geweest en wil volgend jaar weer. Via welke site hebben jullie Disney geboekt, heb nog niet veel handigheid daarin.

    Alvast bedankt,
    Fennie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Fennie, Wij boeken Disney tegenwoordig via de Engelse site.Het adres is:

    http://wdtc.disneyinternational.com/

    Ze hadden tot nu een pracht aanbieding met free dining en $150,00 spending money. Ook krijg je een 14 daagse superpass voor de prijs van een 7 daagse superpass. De aanbieding van hierboven verloopt morgen dus dan moet je snel zijn. Alhoewel ik denk dat de free dining wel blijft.
    Wil je meer info mail dan even naar :
    woltingheleen@hotmail.com

    Succes met boeken

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ook weer mooi geregeld, goed bezig al ! Dat is pas voorpret ;-)

    BeantwoordenVerwijderen