zondag 8 juli 2012

Hier ben ik weer met een update

Zo dat is lang geleden dat ik wat gepost heb, maar er was niets te melden. Maar inmiddels zijn we door de 75 dagen grens heen gebroken en voordat iedereen in een zomerslaap valt is het tijd voor wat nieuwsberichten.

De villa is betaald inmiddels. Het contact met de villa eigenaar loopt fantastisch en het voelt gewoon goed. Als ik regelmatig naar de foto’s kijk heb ik gewoon zin om direct in dat zwembad te duiken of een tukje te doen in dat mega bed. Nog even een opfrissing van het geheugen:

VillaFront 

Pool2

MasterSuite1b

Nu maar hopen dat het weer lekker blijft zodat we lekker gebruik kunnen maken van het zwembad met verwarming.

Een paar weken geleden ben ik samen met Kim naar Stichting Aap geweest en na tijd hebben we lekker gebabbeld over onze vakantie. En wederom kwamen we er achter dat we weer tijd te kort hebben.

Maar dit zijn de dingen die we allemaal gepland hebben:

De eerste week zitten we op het Disney Resort. Maar we hebben een auto en ik denk dat ook in die week Seaworld een grote aantrekkings kracht zal hebben. Sorry maar het is nu eenmaal zo.

Daarna gaan we naar de villa en vandaar uit gaan we veel dingen ondernemen. En we hebben geluk want Groupon helpt ons ook goed met acties. Groupon heeft veel acties waarbij je div. kortingsbonnen kunt kopen voor dagtripjes en dergelijke. We hebben Groupon voor de volgende dingen:

In Tampa gaan we naar Big Cat Rescue. Een groep dat wilde grote katten opvangt die niet meer worden gebruikt in circussen en dergelijke. Ook haalt men grote katten bij particulieren uit huis. Het is geen dierentuin maar 1x per dag organiseren ze een tour. Met een flinke korting kunnen we naar binnen, maar we zullen binnen een flinke donatie doen.

132

tiger2725896770017353410KaqTYT_ph

Een eindje buiten Orlando ligt het plaatsje Christmas. In dat plaatsje is een wildlife park gevestigd. Het is een kleine dierentuin met veel dieren die in Florida voorkomen. Ook voordat park hebben we een Groupon gescoort.

ja%20logo

In  de omgeving van Christmas zitten veel airboat  verhuurders. Deze zijn namelijk gevestigd aan de           st. Johns river. We hoopten op een Groupon maar die kwamen maar niet. Onlangs kwam er wel een airboat Groupon voorbij maar dit was in een andere plaats. Dit was niet zover rijden vanaf Christmas dus hebben we die genomen. Voor de airboat ride moeten we naar Loughman. Daar hebben we een tour van 75 minuten. We gaan diep de jungle in en we hopen veel wildlife te zien. Vooral een Bald Eagle in het wild lijkt me fantastisch.

facility_ll_thumbnail-20291137

299711469307_0_alb-212113814

Ook gaan we naar Tampa naar Busch Gardens. Een fantastische park met gave achtbanen zoals Montu, Sheikra en Cheetah hunt

Screen-Shot-2012-02-08-at-12_31_09-PM

Ook zullen we daar misschien wat gaan shoppen als we er tijd voor hebben.

We gaan dit jaar paardrijden bij Florida Eco safari’s. Bijna een hele dag in het zadel om de koeien te verweiden.

horsescreek5smcattleandbirdssm

Er zijn veel natuurparken rondom Orlando te bezoeken en we willen zeker een dag besteden aan het bezoeken van een state Park. Blue Spring State Park staat sowieso op het programma. Een park met een boardwalk voor het spotten van veel wildlife hopelijk. Ronddobberen in een band behoort ook tot de mogelijkheid. Maar ja als je dit bord ziet moet je wel ff slikken.

Sign-warning-the-Alligators-L

Intussen zijn we ook bezig met een Disney tour maar of we die gaan doen en wanneer dat moeten we nog bespreken.

Maar de vakantie begint vorm te krijgen en we hebben er reuze zin in.

2 opmerkingen:

  1. Ziet er weer goed uit dames !! Zelfs een paar bekende groupons voor onsm wij gaan ze de komende weken wel uittesten ;-) !

    BeantwoordenVerwijderen