maandag 1 oktober 2012

Eekhoorntjes dag

Vandaag besloten we om een paar Stateparken te bezoeken. We kozen voor Blue Springs State park en Kellypark.

We vertrokken rond 9 uur vanuit de villa. Vlak na het ontbijt belde de villa eigenaar om te vragen of alles in orde was. Dat was het natuurlijk. Intussen is mijn bed gemaakt en ik heb nu 4 palen op mijn bed. Dus kan nu vier keer paaldansen.

Het was een rustige mooie rit en we hebben veel huizen gezien onderweg waarvan we dachten nou hier kunnen we wel wonen. Maar helaas…gewoon te prijzig. We kwamen aan in het park en liepen de trail. Het was er niet druk  met mensen. Er waren maar een paar zwemmers en kanoĆ«rs. We zagen meteen een schildpad zonnebaden.

DSC02577

DSC02588

We liepen verder en we zagen vogels, een gator en heel veel eekhoorntjes. Nou vind ik die gelukkig schattig.

DSC02584

DSC02578

DSC02600

DSC02598

DSC02603

DSC02611

Verder is Blue Springs State park prachtig. Het water is kristalhelder. Het is een manatee refugee maar daar voor zijn we te vroeg. Eind oktober komen de naar de Spring toe. Na een korte wandeling kwamen we weer terug bij de auto. Tjonge wat was het warm vandaag zeg..

DSC02579

DSC02591

DSC02617

Gauw terug in de auto met de airco op hoogste stand en we reden via een prachtige route naar Apopka waar Kelly park ligt. Onderweg hebben we even geluncht bij de Cracker Barrel.

DSC02623

In Kelly Park stikt het van de eekhoorns. Ook hier kun je prachtig zwemmen en met een band de rivier afgaan. Maar het water vonden wij te koud. Maar ook hier is de natuur prachtig en we wilden het speciale wandelpad volgen, maar helaas het was afgesloten. Dat was jammer. Maar we hebben nog wel schildpadden en eekhoorns gezien.

DSC02626

DSC02628

DSC02632

DSC02635

DSC02636

Na Kelly Park kwamen langs de Altamonte Springs mall en we zijn even een dik uur binnen geweest maar ik heb niets gekocht. Wel een hoop gezien.

Lekker naar huis gereden en afgekoeld in onze eigen pool. Heerlijk was dat.

We besloten vanavond bij Texas Roadhouse te eten. Pieter en Petra hadden daar ook zin aan en gingen dus met ons aan tafel. Supergezellig werd het dus. Het duurde niet lang of er kwam nog een Nederlands stel binnen(Joke en Gerrit) Hilariteit dus. Niet veel later kwam er nog een Nederlands stel binnen die ook op het forum komen(Wim en Ingeborg). En om het helemaal compleet te maken was er nog een Nederlands stel dat klaar was met eten en naar buiten gingen. Jeetje het lijkt wel een Italiaanse camping in de zomer. Maar het was lekker gezellig.

We begonnen met de drankjes en ik nam een Cowboy cool down limemade. Heerlijk maar jeminee wat een glazen.

DSC02637

Als gerecht had ik de Ribeye met ribs besteld. Toen het eten kwam was het koud dus het ging weer terug naar de keuken. Alleen Kim haar bord was redelijk warm dus die kon eten. De manager is wel 80 keer gekomen om excuses aan te bieden. Maar het eten kwam snel en wij konden ook aanvallen.

DSC02638

De steak was lekker maar de ribs vond ik niet lekker. Kim en ik waren er over uit dat wij toch voor de Longhorn gaan. Tja mensen smaken verschillen.

Er kwam ook een ballon artiest langs en ik vroeg of ze een killerwhale kon maken. En dat kon ze, wat knap zeg.

DSC02639

Een tip voor degene die gaan, vraag eens om een Mickey Mouse. Die was echt geweldig knap  gemaakt.

Na een poos te hebben gebabbeld buiten met al die Nederlanders namen we afscheid en gingen naar de Target waar Kim nog wat moest halen. Daarna lekker naar huis om ons voor te bereiden voor morgen. Morgen komen vrienden van ons hier barbecuen en we houden een poolparty. We gaan morgen eerst naar Aquatica, om lekker te bubbelen en te dobberen en misschien te glijden.

Oh nog ff een foto van mijn bed, dit staat toch beter.

DSC02640

tot morgen

5 opmerkingen:

  1. Heleen die foto van de Eekhoorn aan de waterkraan, een vette 10+ Mega leuk !!! Met het eten heb je gelijkt zoveel mensen zoveel wensen..

    Tot morgen bij de BBQ !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat zijn geen minimeetings meer......lijkt meer op samnscholingen! En ik zit me nog maar steeds af te vragen hoe die paal nou van dat bed afgeraakt kan zijn......nou ja, hij zit er weer an!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Weer eens wow, wat heb je prachtige scherpe foto's gemaakt!
    Ook op het juiste moment, zoals dit eekhoorntje bij de kraan!
    Inderdaad knap van die ballon-orka...
    En veel zwemplezier straks en heel leuk en typisch Amerikaans om zomet vrienden een BBQ-party te houden, gezellig!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ha, ha, 4xpaaldansen, misschien gelijk even op foto vastleggen:-)
    Mooie scherpe foto's heb je gemaakt, schattig die eekhoorntjes.
    Jammer dat je de tube in KellyPark niet hebt geprobeerd, ffff doorkomen maar dan is het echt wel lekker hoor.
    Wat een Hollanders allemaal bij elkaar, de wereld is toch maar klein.
    Veel plezier morgen in Aquatica en met de BBQ
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wij vonden de spareribs bij Texas Roadhouse ook minder dan die van b.v. TGIF maar ze hebben nog veel meer andere lekkere dingen op de kaart staan.
    De foto's worden bij jullie ook steeds mooier.
    Veel plezier met de BBQ

    BeantwoordenVerwijderen