maandag 24 september 2012

Eindelijk maar dan ook eindelijk Seaworld

Vandaag was een bijzondere dag. We zitten nog op het Disney resort maar later op de dag zouden we naar Seaworld hoppen. Maar eerst hebben we weer lekker thuis ontbeten met een toast, yoghurt, verse ananas en koffie. Na het ontbijt was het tijd voor Magic Kingdom. Daar was het van het weekend errug druk dus we zijn toen weggegaan. Nu was het beter en zijn begonnen in Big Thunder railroad. Wachttijd 5 minuten, dus we zijn 2x geweest. Daarna nog even naar Pirates en hebben we een jungle cruise gemaakt. Na een rondje in de people mover was het tijd voor lunch en dat hebben we in Tomorrowland gedaan. Met een heerlijke Angus burger en een komkommer salade. Na een rondje door de winkels verlieten we voor de laatste keer dit jaar Magic Kingdom.

DSC01293

DSC01273

DSC01287

154

We reden naar een Wal-Mart voor een koelbox, frisdrank en ijsblokjes voor onze visite vanavond. Maar

toen was het tijd om naar Seaworld te gaan. Met onze tickets kregen we preferred parking, dus we konden bijna parkeren in het park. Nadat we binnen waren hebben we eerst even een shop rondje gedaan. Zoveel gezien maar hey niets gekocht. Goed hé? Knipogende emoticon

We hebben eerst de Skyride tower gedaan die eindelijk gratis was. We hadden een prachtig uitzicht op Seaworld en Orlando.

DSC01298

DSC01302

Daarna liepen we naar de nieuwe 360 graden film gedaan Turtle Trek. Prachtig gedaan. Je ziet de wereld door de ogen van een schildpad.

DSC01316

DSC01326

We hebben nog even een bezoekje gebracht aan de dolfiijnen. Ook hier is een prachtige underwater viewing.

DSC01336

Nadat we wat gedronken hebben liepen we naar Shamu stadium. Daar hebben we ons prima vermaakt bij de Underwater viewing. Oh oh wat hebben we genoten van Trua. Dat is de puber male en de grootste deugniet van de pod. En wat is ie gegroeit zeg. Zelfs Makaio is gegroeit. Ach de foto’s spreken voor zich.

DSC01360

DSC01351

DSC01352

Om half 6 konden we gaan inchecken voor Dine With Shamu. Heerlijk eten van het buffet en naast je zwemmen de orca’s. Wat wil je nog meer. This is the best part of life….my life so to say.

DSC01384

DSC01385

DSC01393

DSC01414

DSC01483

DSC01450

DSC01496

DSC01498

Om 7 uur verlieten we het park en reden weer naar huis. Daar kwamen Pieter en Petra ff kijken hoe het er bij ons uitzag. We zijn later samen naar Downtown gereden waar we een heel gezellig rondje hebben gemaakt.

DSC01518

DSC01521

DSC01527

Later op de kamer moesten we inpakken want morgen verlaten we het Disney resort en gaan naar onze eigen casa, onze villa in Tuscan Ridge. En daar hebben we ook veel zin in.

OOh don’t worry er volgt nog veel meer Seaworld in de komende weken.

8 opmerkingen:

  1. Fantastisch Seaworld. Het is toch elke keer weer indrukwekkend die orka's en de dolfijnen, wat een super dag!
    Veel plezier nog in jullie nieuwe "casa".
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. eindelijk was het dan weer zover, dine with Shamu. Wat een mooie foto's en wat hebben jullie vandaag weer genoten zeg. Ga zo door!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat zaten jullie op een perfecte plek zeg, mooie foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Weer een heerlijke dag meiden, machtig mooie foto's SUPER !!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw wat een foto.s en leuk verslag. Ik zou s denk ik vergeten te eten als ik naast die orka zat, al zag het eten er wel erg lekker uit!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jou foto's zien er ook al zo mooi uit.
    Inderdaad knap om nog helemaal niets te kopen in Seaworld.
    Veel plezier in de villa.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik dacht dat jullie maar 1 dagjeSeawprld zouden doen ???? Hahaha !!! Heerlijk hoor, en dan ook nog Dine with Shamu, lekker dichtbij die prachtige beesten bekijken !

    BeantwoordenVerwijderen