vrijdag 21 september 2012

Jambo, kwaharini en Aloha

Vanmorgen rinkelde de wekker weer vroeg. Animal Kingdom stond op het programma. En vandaag had Animal Kingdom magic hours. Dat betekent voor de mensen die op het resort verblijven dat ze een uur eerder naar binnen mochten. Eerst even ontbijten op de kamer met toast, koffie en yoghurt. Daarna in de auto en op weg naar Animal Kingdom. We stonden vrij vooraan en liepen naar de ingang.

DSC01065

Al gauw mochten we naar binnen en moesten nog ff wachten voor de rope drop. Maar die kwam al gauw en de hele stoet mensen liepen naar de populairste ride: Kilimanjaro Safaris. Een rit door Afrika in zo’n 10 tot 15 minuten. Zo ook wij. We hebben de safari twee keer gedaan, met prachtige dieren. Ook hebben we Pangani trail gelopen en hebben mooie gorilla’s gezien.

DSC00884

DSC00903

DSC00926

DSC00915

DSC00946

DSC00951

DSC00979

Hierna liepen we door naar Asia en liepen de Maharadjah Trail met de prachtige tijgers.

DSC01010

DSC01020

Daarna was het tijd voor wat actie in 1 van de beste achtbanen namelijk Expedition Everest. Vooral het gedeelte dat je achteruit gaat in het donker. Wooohiiieeee.

We hebben deze ride twee keer gedaan via de Single riders line. Dat gaat stukken sneller dan de gewone wachtrij. Na de wilde ritten liepen we naar Dinoland. voor nog een wilde rit genaamd Dinosaur. Prachtig gewoon en soms ook nog eng(gillen mag).

Via Pooh en Friends liepen we naar de Flame tree restaurant voor kip van de barbecue en een lekkere fruitplate. Heerlijk alles gedeeld dus alle vitamientjes weer binnen gekregen.

Na de lunch liepen we naar de Tree of life waar de attractie it’s tough to be a bug zit. Een 3D film met alle toeters en bellen.

DSC00982

Na deze film liepen we naar camp Mickey and Minnie waar we direkt konden doorlopen voor Festival of the Lion King. Een prachtige musical gebaseerd op het verhaal van de Lion King. Na de Lion King besloten we om ergens anders heen te gaan. We keerden terug naar de Lake Buena Vista factory stores en de Walmart. En ja met wat tasjes zijn we weer thuisgekomen. We hebben ff lekker op de kamer gerelaxed en gefacetimed met Rick en Mandy die bijna niet meer kunnen wachten. Maar helaas ze moeten toch nog ff wachten.

Het was tijd om te gaan voor onze volgende diner afspraak. Dit keer hadden we gereserveerd bij Ohana’s in het Polynesian Resort. Mensen wat was dat lekker zeg. Echt een aanrader. They feed you like crazy. We hadden chickenwings, dumplings, broccoli, noodles en heerlijke sla. Tussendoor kwamen ze langs met pennen waar nog meer vlees aan hing. Jum Jum. Heerlijk was het. Het toetje was een pineapple, bananabread pudding met caramel en ijs. Heerlijk.

DSC01069DSC01070

DSC01073DSC01077

Na het eten gingen we de winkeltjes nog even bijlangs en Kim heeft een mooie Orka ketting gekocht. Ik vond het te duur omdat ik toch geen sieraden draag. We reden rustig naar huis waar we plannen voor morgen gingen maken. Magic Kingdom wordt het maar wat later op de dag. Eerst ontbijten morgen want anders krijgen we de kaart niet leeg. Waar? Dat horen jullie morgen.

Tot morgen

4 opmerkingen:

  1. Weer mega gave foto's van een top dag, het is hier ook genieten met de grote G.. Kun je nagaan, jullie beleven het in het echie ;-)

    Heel veel plezier in MK !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie foto's Heleen. Jullie hebben echt een top dag gehad. En ook de foto's van het eten zien er zeer smakelijk uit. Fijn dat julle zo aan het genieten zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een superdag in Animal Kingdom met prachtige foto's als resultaat. Al is het nog vroeg terwijl ik dit lees, ik zou zo al trek krijgen in dat lekkere eten.
    Genieten zeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nou je foto's zijn prachtig hoor, heerlijke dag weer gehad.
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen