zondag 23 september 2012

Naar de future en op wereldreis

Tjonge wat een heerlijke dag hebben we achter de rug. Na een goede nachtrust stonden we fris en fruitig op en genoten van ons ontbijtje op de kamer. Later op de morgen vertrokken we naar Epcot het toekomst park van Disney.

DSC01187

We kwamen aan en zagen al dat het niet druk was. We liepen naar binnen en gingen meteen naar Soarin. We wilden een fastpass maar de stand by line was niet zo lang dus we besloten om te wachten. Dat duurde idd niet zo lang en al gauw zweefden we naar California met een hangglider. Een prachtige ride waar zelfs de div. geuren niet ontbraken. Daarna liepen we nar  The living Seas en gingen met Nemo onderwater.

DSC01198

DSC01196

We hebben een poosje rondgelopen bij de aquaria en ze hadden 2 prachtige manatees. Tjonge wat zijn die beesten toch mooi. Via Imagination en captain EO met Michael Jackson gingen we naar Mouse Gear. De grootste Disney winkel in een park. We hebben genoeg gezien en ideeën opgedaan maar niets gekocht. Toen was het tijd om de wereld op te zoeken. We liepen naar World Showcase waar div. landen zijn gebouwd. We zijn begonnen in Mexico. Daarnaast hebben we Duitsland, Amerika, Frankrijk en Engeland bezocht. De andere landen zijn we voorbij gelopen omdat we die al zo vaak hebben gezien. In Frankrijk hebben we lekker gelunched met een kaasbroodje en appeltart. Heerlijk.

DSC01218

DSC01226

DSC01236

Na Epcot zijn we naar de Prime mall gereden en hier ook al vast ideeën opgedaan. Heerlijk toch. Na een tankbeurt reden we terug naar Disney waar we een diner reservering hadden in de Wilderness lodge. Een prachtig hotel van Disney. We reden het parkeer terrein op en opeens stond Kim op de rem. Midden op het parkeerterrein stond een hert lekker te grazen. Wat een mooi gezicht was het toch. Wow de dag was weer goed.

DSC01248

DSC01250

DSC01252

We aten in het Whispering Canyon Café. Gebaseerd op het Wilde Westen. Het eten was heerlijk met worst, ribs, beef en chicken. Maar wees voorzichtig vraag niet om ketchup want je hebt zo 15 flessen op tafel staan. Dit restaurant is echt een aanrader. Het dessert bestond uit 3 gedeelten waaronder iets met jalapeno peper. Heerlijk, echt waar.

DSC01259

DSC01261

DSC01262

Nou ze konden mij het restaurant uitrollen, heerlijk gegeten. We hebben nog even rondgestruind in de winkel en zijn toen doorgereden naar Downtown Disney het shopping gedeelte van Disney. Een prachtig souvenir gekocht voor mijn moeder. En verder niets. Hey we zijn hier nog 2 weken, dus dat komt nog wel.

Morgen staat Magic Kingdom en Dine with Shamu op het programma. Eindelijk Seaworld.

Onze housekeeper maakt er elke dag weer wat leuks van. Dus het is altijd spannend wat we nu weer vinden. Kijk zoals dit:

DSC01185

DSC01186

Tot morgen

4 opmerkingen:

  1. Wow he zeker een mooie dag in Epcot... en dan een hert op een parkeerplaats, das pas magic ;-0

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Top dag weer zeg! En dan nog dat hert, puur natuur en dat op een parkeerplaats ;-) dat zo'n beestje helemaal niet bang is, prachtig toch.
    Tjee al dat eten, hoe krijg je het weg, ziet er wel heeeeeeerlijk uit!
    Have Fun morgen in Seaworld.
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Live in Disney's Wilderness Lodge; Bambi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Weer zo mooie dag voorbij dat schiet voor ons lekker op

    BeantwoordenVerwijderen