woensdag 26 september 2012

Wat weer een dag

De eerste nacht in de villa is goed bevallen. Heerlijke kussens en een bed waar je in kan verdwalen. Na een ontbijtje aan de poolside stapten we in de auto om naar Tampa te rijden voor een bezoekje aan Busch Gardens. We waren er een beetje te vroeg maar dat gaf niet. Even wachten, de poortjes gingen open en we konden zo doorrijden naar preferred parking. Na het volkslied van Amerika gingen de poorten van het park open en de hele stoet sloeg rechtsaf naar de eerste coaster en misschien we 1 van de beste. Cheetah Hunt. Foto’s zeggen niet genoeg dus dit keer een on ride filmpje dan hebben jullie een idee:

Zo ziet een ritje in Cheetah Hunt eruit

In totaal zijn we 2 keer gegaan want de wachtrijen waren echt niet lang.

We hebben nog even bij de echte cheetahs gekeken voordat we doorliepen richting Jungala. Onderweg kwamen we div. dieren tegen waar we even bij hebben gestaan.

DSC01616

DSC01614

DSC01625

Het was vadaag erg warm dus de kraam met dippin Dots kwam goed uit. Lekkere kleine bolletjes room ijs met oreo cookies. Zo jum jum.

DSC01619

Uiteindelijk kwamen we bij Jungala aan waar we het druk hadden met fotograferen. Jammer van de ramen waar de dieren achterzaten die waren erg beschadigd en soms ook vies. Maar we hebben ons best gedaan.

DSC01631

DSC01655

DSC01659

DSC01667

Mijn  favoriet was er ook .Dat is de kruising tussen een gewone  tijger en een witte tijger. Er is ook een look out en daar lag ie achter. Dus ik met mijn kop in de look out, de ogen van de tijger gaan heel langzaam open en hij staart me aan, en staart me aan slik, gelukkig was het te warm om te bewegen.

DSC01635

DSC01633

We kwamen langs de oerang oetans en eindelijk was er 1 te zien. Wat een koppie hé

DSC01676

Na Jungala liepen we naar de volgende coaster genaamd Sheikra. 5 minuten wachttijd. Ja echt waar, 5 minuten wachttijd. Ook hier een filmpje van;

gillende keukenmeiden, maar geloof me als je de eerste afdaling doet, dan wil je wel gillen. Jeetje wat een drop.

Na Sheikra gingen we bij de vogeltjes op bezoek. We hebben nectar gekocht en we konden ze voeren. We zijn gepikt, mishandeld, gegrepen, bescheten maar wat een ervaring. Wat een leuke beesten zeg. Heerlijke tijd.

DSC01687

DSC01698

DSC01695

 

Daarna was het lunchtijd(we hebben ons eerst ff gewassen en zo) We kozen voor all you can eat pizza en pasta. Heerlijk rustig eten en drinken en uit de warmte.

Na een rustpauze liepen we naar de kangoeroes en wallabees waar verschillende dieren een baby in hun buidel hadden. Wat een leuke beesten zijn het zeg.

DSC01714

DSC01731

Daarna hielden we het park voor gezien en gingen op weg naar het vliegveld. Daar wilden we een klacht indienen over de auto want de airconditioning deed het niet en lederen bekleding met dit weer is dan ook niet zo bevorderlijk.

Nou er werd niet moeilijk over gedaan en we konden kiezen uit en Dodge Journey of een Chevy Equinox. Nou die laatste stond nog op onze wishlist, dus die is het geworden. Maar tjonge wat een mooie wagen. Brand new en is het 2013 model. We zijn superblij.

Daarna zijn we naar Westshore plaza geweest voor wat shopping. Wat een leuke mall met een hallmark winkel met prachtige Disney producten, en supergrote Old Navy met heel veel sale kleding. Dat moeten we hebben dus. Zeker een aanrader.

De volgende opdracht was een zoektocht naar Candy Corn M&M’s. In greater Orlando zijn die dingen uitverkocht. Maar bij deze Target lag er nog genoeg in de rekken. Kim blij want die vind ze heerlijk. Na de target reden we weer richting Orlando.

Onderweg werden we getrakteerd op een lucht waarvan je dacht dat wereld zou vergaan. Jeetje wat angstaanjagend.

DSC01746

DSC01750

DSC01751

We hebben heerlijk gedineerd onderweg bij de Cracker Barrel. Kiphaasjes met bacon en cheese, baked potatoe, pineapple en fried apple, jum jum.

DSC01754

Na het heerlijke eten reden we naar huis waar de wasmachine weer aan ging en wij konden relaxen in de pool en voor de TV.

Morgen naar Clearwater voor een private tour in het Clearwater aquarium met Winter de dolfijn. De ster uit de prachtige film  Dolphin tale.

Tot morgen zal ik dan maar zeggen…

10 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijke dag weer, mooie foto's.
    Gelukkig weer een mooie car met airco, je kunt echt niet zonder in Fl.
    Morgen weer zo'n top dag!
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super dag. Die foto van die 2 olifanten is geweldig, even achter de oren krabben hahaha. Super veel plezier morgen, ik ben benieuwd.
    Have Fun!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat er geen lange wachtrijen waren. Mooie foto's, echt een super dag.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geweldige dag met super foto's, die wallabee ligt er zo elegant bij...
    Westshore Plaza is een van onze favoriete malls, iets goedkoper dan de Florida mall, maar veel rustiger. Wat een donkere lucht, zeker angstaanjagend.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat heb je weer ontzettend mooie foto's geschoten zeg...Top!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Weer een top dag, en wat een mooie foto's, overigens nu een Equinox dat is niet verkeerd zeg !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heleen geweldig die Filmpjes ik ben daar ook zo gek op ,moet altijd alleen want Joke gaat er niet in.
    Ook voor jou een Compliment hoor elke dag een update

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie dieren foto's weer ! En white chocolate M&M's ! Mooie dag dus ;-)

    BeantwoordenVerwijderen