dinsdag 25 september 2012

Verhuizen

Als eerste wil ik iedereen bedanken die me hebben gecomplimenteerd met de foto’s. Via Blogspot en Email. Vooral de dierenfoto’s zijn vaak lucky shots en soms lukt het niet helemaal. Maar goed we doen ons best. Terug naar de orde van de dag.

Vandaag gingen we Disney verlaten, snif, snif. Maar zoals elk jaar sluiten we een verblijf altijd af met een lekker ontbijt. Dit keer bij Boma een restaurant in het Animal Kingdom lodge. Een heerlijk uitgebreid ontbijt buffet van hele kalkoenen tot appeltaart. Maar dat was niets voor mij. Ik heb lekkere croissants gehad met jam, heel veel fruit en worstjes. Heerlijk.

DSC01533

Na het ontbijt hebben we uitgecheckt en reden richting Florida mall. We kunnen pas om 4 uur in de villa dus we moesten de tijd overbruggen. Na een aantal shopping uurtjes gingen we verder en reden naar het stadje Celebration. Ooit opgericht door de Walt Disney company. Hier staan prachtige huizen en als bewoner moet je aan strenge eisen voldoen. Het centrum staat bol van leuke winkeltjes. Ook is er een prachtige wandelroute van ongeveer een halve mijl waar je veel dierenleven tegen kunt komen. De foto’s zeggen alles:

DSC01537

DSC01543

DSC01548

DSC01561

DSC01575

DSC01578

DSC01582

DSC01581

Na Celebration gingen we nog een aantal winkeltjes in op de 192 in Kissimmee. En toen konden we eindelijk naar onze villa wijk. Toen we bij de villa aankwamen stapten we vol verwachting uit en gingen naar binnen. Het was precies zo als op de foto’s. Misschien leek het op de foto’s wel wat groter maar het ziet er allemaal netjes uit. Alles is schoon en opgeruimd en dat is het belangrijksten. Foto’s van de binnenkant van onze Twin Dolphin villa:

DSC01583

DSC01584

DSC01586

DSC01592

DSC01595

Gauw alles uitgepakt en toen kregen we al visite van Pieter en Petra. Heel gezellig. Na het bezoekje gingen wij ook boodschappen doen bij de Walmart. Lekker brood voor morgen gehaald, vers fruit, koffie en jus d’orange.

Na de boodschappen hebben we lekker gegeten bij Applebees. Curly chips vooraf en voor mij Riblets als hoofdgerecht. Lekker eten hier zeg…

DSC01599

DSC01601

Op dit moment draait de wasmachine, tja dat moeten we zelf doen. Hoort er allemaal bij.

Morgen naar Tampa, naar Busch Gardens. Naar de mooie tijgers en de gave coasters Sheikra en Montu.

Tot morgen

11 opmerkingen:

  1. Wat een lekkere afsluiter bij Disney.
    Je foto's zijn nu ook weer mooi hoor.
    In de villa kunnen jullie je wel redden zo te zien, wat een ruimte zeg, en dan nog je private pool, dat wordt ook weer genieten;-)
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat eekhoorntje!!!!!! Aaah kan zo in fotoboek zeg, geweldig maar andere foto s ook hoor, kan ik nog at van leren en lekker wasje doen in de villa, ook niet verkeerd ....en de frietjes ....mmmmmm kortom jullie genieten....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie villa, lekker veel privacy aan de pool, vind ik altijd fijn. Heel veel plezier morgen in BG.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vergeet in Bush Gardens de nieuwe coaster Sheeta Hunt niet .
    Vorig jaar in geweest en hij is goed.
    Fijne dagen verder.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die vergeten we niet hoor, is onze favoriet. Bedankt voor het meelezen.

      Verwijderen
  5. Weer mooie foto's Heleen, mooooiii De Celebration compositie is geweldig zekers die met op de voorgrond de bloemen !

    Mooie villa hoor, heel veel fun in BG !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb in Celebration ook precies op die plek met die bloemen ervoor een foto van het hotel gemaakt. Die van jou is alleen iets verder ingezoomd en net iets mooier.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Nou, nou..welkom in de wereld van het luxe! Mooie stek hoor, wel jammer dat die ene paal van het bed is afgebroken. Is Pieter soms al op bezoek geweest.....;-))

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja die wilde paaldansen maar ja dat kon de paal niet aan.

      Verwijderen
  8. Nou we komen volgende week wel eens even kijken of het allemaal wel waar is

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ziet er prima uit, wel jammer dat Pieter al probeerde te paaldansen, maar denk dat jullie die paal verder niet missen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen