zaterdag 22 september 2012

PFFFFFFFFFFFFF dag

Inderdaad pfffffffffffffffff dag. Waarom? Nou hier komt het.

Vanmorgen geprobeerd om wat langer te slapen en dat is gelukt. Om half negen ging de wekker. Na aankleden en wassen gingen we op weg om te ontbijten in het Carribean Beach Resort. Een prachtig resort in de moderate klasse. Dit hotel sprak ons altijd wel aan maar na het ontbijt niet meer. Jeetje wat een druk resort. De ontbijtzaal leek wel een kippenhok met schreeuwende ouders en gillende kinderen. We hebben snel ons ontbijt opgegeten en zijn snel naar Magic Kingdom gereden. Pfffffffffffffffff.

Het viel ons al op dat het in de monorail al heel druk was. Ook bij de tassencontrole en de poortjes was het druk. We kwamen binnen en liepen Mainstreet binnen. Mensen, mensen, mensen. Maar goed het is een groot park dus we liepen naar Adventureland. Eerste stop was Jungle Cruise. Wachttijd 30 minuten, Pffffffffffffff niet voor deze ride. We liepen door naar Pirates of the Carribean, wachttijd 10 minuten, nou dat was te doen. Lekker onderdak in de airco, want het was me toch heet en zweterig, Pfffffffffff.

Na pirates liepen we door naar Splash Mountain en Big Thunder  wachttijden respectievelijk 40 en 50 minuten.Pffffffffffffffffffff no way dat we dat gaan doen. We haalden een fastpass voor Splash mountain en liepen naar de Haunted Mansion. Wachttijd 15 minuten, nou vooruit dat doen we.

DSC01079

Na de ride gingen we lunchen met een heerlijke cheeseburger bij Peco’s Bill. Daar was het megadruk en het duurde even voor we tafeltje hadden, maar het eten was heerlijk pfffffffffffffffff. Na het eten was het tijd voor Splash Mountain wat weer zippididoodah Zippidejee was.

We besloten Magic Kingdom te verlaten en even te gaan shoppen in Posner Park. Na een rondje belden we even met vrienden die gisteren waren gearriveerd en hebben even een tripje gemaakt naar Aviana resort waar ze verblijven voor de komende weken. Jee wat een eind uit de buurt zeg.Pfffffffffffffff

De villa was prachtig hoor, dat is een pluspunt.

Na een korte stop reden we terug naar Walt Disney World waar we naar het Polynesian Resort gingen. We gingen dineren in Kona café.

DSC01080

DSC01083

Na een korte wachttijd konden we gaan zitten en d keus was snel gemaakt. Mensen, mensen wat heb ik heerlijk gegeten. Ik had me daar toch een steak en zo lekker zacht Pffffffffffffff heerlijk.

DSC01084

Het toetje wat we hadden was nog lekkerder. Man oh man wat lekker Pffffffffffffffffff hemels gewoon. We hadden een chocolate fondue met vers fruit en zelf gemaakt cookies zoals kletskoppen en kokosmakronen.

Jum jum zo lekker..

DSC01086

Na het dineren gingen we weer terug naar Magic Kingdom voor de parade en het vuurwerk Wishes. We hadden een mooie plaats tijdens de parade. We vinden deze parade 1 van de mooiste Main Street Electrical parade. De wagens bestaan samen uit meer dan 1 miljoen lampjes.

DSC01098

DSC01101

DSC01120

DSC01129

DSC01136

DSC01143

Ook voor het vuurwerk hadden we prima plaatsen en het was weer een prachtige show.

DSC01145

DSC01157

DSC01175

DSC01179

Maar helaas waren er ook nieuwe dieren die waren losgelaten. Welke? De strollerbeasts en de scooterbeasts. Pffffffffff wat een asociale mensen bestaan er zeg die nog nooit gehoord hebben van parenting.

Na het vuurwerk verlieten we het park en gingen lekker naar huis. Morgen staat Epcot op het programma.

DSC01182

Nu maar hopen dat het minder warm is zeg, pffffffffffffffffff

Tot morgen

9 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat jullie bij pieter en Petra zijn geweest, en een mooie droge dag zo te lezen.. Onze vakantie is eindelijk begonnen.. vandaag de koffers inpakken ... ;-) Dan komen we de boel onveilig maken ;-))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gave dag weer, tja die drukte... Het is wel weekend en dan gaan de Amerikanen er ook massaal op uit.
    Lots of fun!
    Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een verhaal zeg pffft. Maar gelukkig nog steeds mooie foto's...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik zou zo willen ruilen voor de hitte hoor pff, alleen die drukte en al die mensen is wat minder. Maar het zal vast beter worden en jullie zijn er nog 3 weken, dus nog tijd zat.
    Prachtige foto's van het vuurwerk en de parade (en het eten hihi).
    Veel plezier in Epcot vandaag.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw wat hebben jullie al veel gedaan! Die tour in animal kingdom zag er gaaf uit!!!!!! Wij moeten nog wachten tot april volgend jaar, pffffffff

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Bij jou ziet het eten er ook al zo lekker uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Pffffff wat een tempo ! Jullie zien en doen wel veel zeg. Vreemd trouwens dat het zo druk is in WDW. Normaal gesproken is het in deze tijd van het jaar nooit zo druk. Maar ondanks de drukte weten jullie jezelf er goed tussendoor te laveren en volgt de ene Magical Day de andere moeiteloos op.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hahahaha, toch een mooie dag ondanks alle pfffffttttt ;-) ! En wat ziet die steak er heerlijk uit zeg !

    BeantwoordenVerwijderen