donderdag 20 september 2012

Van Hollywood, naar Premium, dan Californië

De dag begon weer om 7.00 uur. Eerst lekker relaxen en toen zijn we in de auto gestapt om naar het nieuwe resort Art of Animation te gaan. We besloten buiten de deur te ontbijten want anders komen we niet door onze credits heen die op onze diningplan staan. We hebben eerst gegeten in het restaurant. We kozen voor een yoghurt die je zelf kon samenstellen met div. fruit, muesli, noten en gedroogde vruchten. Met een lekkere bak koffie erbij is dat een goed begin van de dag. Want tjonge wat was het warm.

Daarna hebben we een ronde over het terrein gedaan. Het is een prachtig resort met verschillende thema’s waaronder Cars en Lion King. We hadden plannen om hier in de toekomst te logeren maar daar zijn we vanaf gestapt. Overal waar je keek mensen, mensen en nog eens mensen. Ze kwamen overal uitzetten als mieren in een mierenhoop. En over kinderen in strollers(wandelwagens) nog maar niet te spreken.

002006004017011

023035036039040037

Na de tour reden we naar Hollywood Studios. Als eerste liepen we naar Toy Story mania waar we in de stand by lijn gingen staan. 50 minuten later konden we in het karretje stappen en met ballen schieten. Onderweg hadden we aardige mensen ontmoet en die zwaaiden ons vriendelijk uit. Na toy story liepen we rustig naar Hollywood Tower of terror waar de wachttijd maar 10 minuten was. Na een ritje in de lift stonden we weer buiten met het haar netjes in model. Door de hitte besloten we via de winkeltjes naar Startours te gaan. Die ride hebben we 2 keer gedaan en met het vernieuwde programma was het heel erg geinig. We hebben zelfs Darth Vader verslagen. Na een lekkere lunch met een burger en rauwe worteltjes gingen we nog ff naar de Muppets 3D. Deze film is al zo oud maar is nog steeds leuk.

046

047052

057

We besloten om Hollywood goodbye te zeggen en we reden naar de Premium outlet mall. Het was er verschrikkelijk druk en verschrikkelijk warm. Maar we kwamen niet met lege handen hier weg.

067

We reden naar huis waar we ons konden opfrissen en relaxen voordat we nar het Contemporary resort reden voor een diner in restaurant Californian Grill. Hier hadden we naar uitgekeken vanwege het eten en het uitzicht op Magic Kingdom. We konden vrij snel plaatsnemen en het prachtige uitzicht benam ons de adem. Na een keuze van de kaart kwam het eten. Het was super lekker, echt lekker. Maar we waren er beide over eens dat het te duur was wat je er voor kreeg. Maar het was echt lekker, begrijp me niet verkeerd. Mijn steak met 2 bonen en een lepel aardappel puree kostte $47,00. Nu zat het bij de diningplan in dus het kostte nu niets maar dan hebben jullie een idee.

069

074

084

090

091

Vlak voor 9 uur gingen we op het platform staan voor het vuurwerkshow Wishes waar je een prachtig uitzicht op had. Helaas, het vuurwerk is wel een kilometer bij het kasteel vandaan dus je kreeg niet het vuurwerk en het kasteel tegelijkertijd op de foto. Dat was een bummer. En de tweede bummer was dat het na een paar minuten begon te hozen. Dikke, vette, natte druppels en we kletsnat in no time. Jammer maar we zijn snel naar binnen gegaan. Na een bezoek aan de winkel zijn we naar huis gereden waar we werden getrakteerd op een fikse regenbui. Vlak bij huis maakten we iets raars mee. Het regende, toen hield het op en 10 meter later hoosde het weer en na een aantal meter rijden hield het weer op. Ongelofelijk het weer hier.

092

097

Nu lekker achter pc, straks slapen en morgen naar Animal Kingdom….

Tot morgen.

10 opmerkingen:

  1. Glad you had fun. Sorry about the temperamental Florida storms that can pop up out of nowhere. When will you be heading to SeaWorld?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey Heather,

      We will be in Seaworld monday for Dine with Shamu, and then the 2 weekends in october.

      Verwijderen
  2. Weer een lekkere dag Heleen, enne mooie foto's heb je gemaakt !!!!
    Heel veel plezier !!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. PRACHTIG die foto.s...enne kleinzoon zat met uitpuilende oqgen naar de carsauto te kijken......
    Tja dat weer, wonderlijk he,maar tis nooit koudhe,we blijven positief meedenken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Bedankt dat je de prijzen van California Grill nog even noemt!! De CC rookt nog steeds na van 4 juli hahahaha. Maar het is wel lekker dat dit met het Dining Plan kan, dat scheelt.
    Het is inderdaad druk bij het nieuwe Disney hotel, dat vonden wij ook al en de zwembaden zijn relatief klein.
    Have Fun!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Inderdaad niet goedkoop maar goed, je bent op vakantie en dan mogen de $$$$$ altijd rollen toch???
    Have Fun!
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat is wat je noemt een lokaal buitje! En dat na een welbestede dag, dat dan weer wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ook voor jou jullie hebben weer een topdag achter de rug

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dat is inderdaad voor Amerikaanse begrippen een "stop maar in je holle kies" hoeveelheid aan eten zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Inderdaad geweldige ervaring daar te eten, maar de prijs vonden wij ook wel wat te ....

    BeantwoordenVerwijderen